Tietoja päivitetään tähän kalenteriin sitä mukaa kun niitä saadaan. Ole tarvittaessa yhteydessä oman leirisi yhteyshenkilöön.

Kalenteriin pyritään keräämään kaikki Suomessa järjestettävät kriparit. Ensisijaisesti osallistutaan oman seurakunnan tai ONL:n kriparille, mutta tarvittaessa voit tiedustella mahdollisuutta osallistua jollekin muulle leireille.

Viimeiset menneet Tapahtumat

Valamon kripari

Valamon luostari Valamontie 42, Uusi-Valamo

Perinteinen luostarikripari järjestetään Valamon luostarissa Heinävedellä. Osallistumismaksu on 365 euroa. Omasta seurakunnasta kannattaa jo hyvissä ajoin selvittää osallistuuko se leirin kustannuksiin jollakin tavalla. Ilmoittaudu kurssille nettilomakkeella, tai lähettämällä vastaavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen: onl (a) ort.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ensimmäinen leirikirje on lähetetty joulukuun alussa, myöhemmin ilmoittautuneille se lähetetään heti ilmoittautumisen tultua perille. Kirjeen mukana tulee ns. ... Lue lisää

365€

Joensuun hiihtolomakripari

Sikrenvaaran leirikeskus Koveronvaarantie 2, Kuismavaara

Leiri järjestetään viikolla 10, tarkat päivät varmistuvat myöhemmin.
Leirille on kutsuttu Joensuun ja Ilomantsin seurakuntien nuoria.

Helsingin laskettelukripari

Laskettelukripari järjestetään 19.-26.2.2021, paikka varmistuu myöhemmin. Päätösliturgia Uspenskin katedraalissa 27.2.2021 klo 10.

175€